×NiNa. uckersito
Število prispevkov : 189 Age : 32 Location : Novo mesto Registration date : 20/08/2008
| Naslov sporočila: Septembrsko številko modne revije Be Model krasi Maite Perroni Tor Sep 30, 2008 9:34 am | |
| Septembrsko številko modne revije Be Model krasi lepo dekle Maite. Kratek povzetek intervjuja o tem, kaj je povedala Maite o svoji glasbeni in igralski karieri ter o modi. Prvi del intervjuja... "Telenovela Cuidado con el ángel je moj prvi samostojni projekt izven skupine RBD in me navdaja z optimizmom, saj je zame poseben izziv in hkrati šola, saj imam možnost sodelovati z odlično igralsko zasedbo. Igralski poklic je nekaj čudovitega, pri katerem si kot kameleon, saj se moraš za vsako novo vlogo preobraziti v drugo osebo. Trenutno imam dva ogromna projekta, ki me navdušujeta. Glede RBD je jasno, da je to velik projekt, ki mi je odprl nešteto vrat in me je popeljal v kraje, kjer si nisem nikoli mislila, da jih bom obiskala. Jasno mi je, da če ne bi bilo skupine ne bi bilo toliko ponudb. Mislim, da je pomembno kako se počutiš in da uživaš v vsaki stvari, ki jo delaš. Zame je bilo zelo pomembno, kar sem se naučila skozi življenje. Spoznaš, da so preprosti, vsakdanji in resnični trenutki najlepši in jih znaš tudi najbolje ceniti." In še drugi del... "Zelo pomembno je, da se oseba v oblačilih, ki jih nosi dobro počuti. Zelo mi je všeč moda, saj sem rada lepo urejena in rada kombiniram različne barve. Ne vidim se kot modna oblikovalka, saj mi v resnici vzbuja veliko pozornosti notranje oblikovanje prostorov. Najljubši prostor v mojem stanovanju je moja soba, saj tam preživim večino svojega prostega časa." Še nekaj slik, ki so v reviji: | |
|
Lench geting crazy
Število prispevkov : 61 Age : 36 Registration date : 25/09/2008
| Naslov sporočila: Be model Pet Okt 03, 2008 1:31 pm | |
| una slika na naslovnci mi ni ušeč :/ drgač pa fajn za May d je stopla mau iz ozadja | |
|
uckerka*** geting crazy
Število prispevkov : 126 Registration date : 24/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Septembrsko številko modne revije Be Model krasi Maite Perroni Pet Okt 03, 2008 2:56 pm | |
| | |
|
Maya-Ucker geting crazy
Število prispevkov : 140 Age : 30 Registration date : 25/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Septembrsko številko modne revije Be Model krasi Maite Perroni Pet Okt 03, 2008 3:45 pm | |
| | |
|
Ucker*fan geting crazy
Število prispevkov : 74 Registration date : 28/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Septembrsko številko modne revije Be Model krasi Maite Perroni Ned Okt 12, 2008 2:54 pm | |
| ful dobr..bravo mai..men tut 1 slika na naslovnci ni usec..druge so pa ful zakon | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Septembrsko številko modne revije Be Model krasi Maite Perroni | |
| |
|