| Komentarji Maite Perroni | |
|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Barbara UCKERS® Admin
Število prispevkov : 737 Age : 35 Registration date : 20/08/2008
| Naslov sporočila: Komentarji Maite Perroni Sre Dec 31, 2008 3:23 pm | |
| Tukaj lahko komentirate vse vzvezi z Maite...o njeni telenoveli, njenem stilu oblačenja, kakšna se vam zdi kot oseba....Tukaj se komentirajo tudi vse slike in videi iz foto in videogalerije. Vse neprimerne oz. žaljive komentarje bomo zbrisali. | |
|
| |
Barbara UCKERS® Admin
| |
| |
speLa. geting crazy
Število prispevkov : 62 Registration date : 29/09/2008
| |
| |
Barbara UCKERS® Admin
| Naslov sporočila: Re: Komentarji Maite Perroni Ned Jan 04, 2009 10:09 pm | |
| Meni se je tudi zamerla s tem fuuul...pa še tak glasna je bila in obljubljala da bo na vseh koncertih poslovilne turneje.....kr neki no. nevem ful se mi zdi nepošteno do nas in do Srbov ...saj smo edini državi ki nista imeli priložnosti videti in peti skupaj celtne zasedbe RBD | |
|
| |
xManca geting crazy
Število prispevkov : 147 Location : Novo mesto Registration date : 21/08/2008
| Naslov sporočila: Re: Komentarji Maite Perroni Ned Jan 04, 2009 10:36 pm | |
| ja se strinjam. ful se je usem zamerla. na zadnje 2 turneje praktično ni hodila. je pa pršla na use prireditve, rojstne dneve in na use dobrodelne akcije pač z ekipo cuidado coon el angel. dulce tut snema nadaljevanko pa je pršla, poncho je posneu film in serijo pa je na use koncerte pršu. če bi se potrudila, bi lohka bla pousod.! | |
|
| |
Barbara UCKERS® Admin
| Naslov sporočila: Re: Komentarji Maite Perroni Ned Jan 04, 2009 10:58 pm | |
| Mislim da je s tem odnosom pokazala koliko ji skupina in oboževalci v resnici pomenijo! Nevem moje razmišljanje je tako....brez Rebelde in skupine RBD ona danes niti približno nebi bila to kar je....niti približno nebi imela glavne vloge v telenoveli....oboževalci po vsem svetu so jo naredili v "ZVEZDO MAITE PERRONI" ampak kot zgleda je ona na to dejstvo popolnoma pozabila. | |
|
| |
ucker_fan geting crazy
Število prispevkov : 52 Age : 27 Registration date : 03/01/2009
| Naslov sporočila: Re: Komentarji Maite Perroni Pon Jan 05, 2009 10:19 pm | |
| mislm da tko kot anahi ima tudi maite lep stil oblacenja in lep glas | |
|
| |
speLa. geting crazy
| Naslov sporočila: Re: Komentarji Maite Perroni Ned Jan 18, 2009 1:06 pm | |
| Mislim da je s tem odnosom pokazala koliko ji skupina in oboževalci v resnici pomenijo! Nevem moje razmišljanje je tako....brez Rebelde in skupine RBD ona danes niti približno nebi bila to kar je....niti približno nebi imela glavne vloge v telenoveli....oboževalci po vsem svetu so jo naredili v "ZVEZDO MAITE PERRONI" ampak kot zgleda je ona na to dejstvo popolnoma pozabila.------>se čist strinjam..mi smo jo nardiL zwezdo..Lahko bi prsLa..pa ni hotLa.[pumojem]aL pa se ni niti putrudiLa d bi prsLa.* | |
|
| |
Barbara UCKERS® Admin
| Naslov sporočila: Re: Komentarji Maite Perroni Ned Jan 18, 2009 1:10 pm | |
| Ja pomojem tud je...tko ena slovenija pa srbija...kaj bom jaz tam | |
|
| |
speLa. geting crazy
| Naslov sporočila: Re: Komentarji Maite Perroni Tor Jan 27, 2009 12:12 pm | |
| Ma seii pravm nesramna. Pač EDEN izmed zadnih kuncertou je biu in ni mogLa pridt.??haLoo.? Lahka bi prsLa.nuuem zakaj ni mugLa..--->ampak bi Lahko kt sm žee rekLa.xD | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Komentarji Maite Perroni | |
| |
|
| |
| Komentarji Maite Perroni | |
|