VaniLLa^Ninć uckersito
Število prispevkov : 229 Registration date : 25/09/2008
| Naslov sporočila: Mai bo uspešna, Dulce in Ani ne? Čet Sep 25, 2008 6:31 pm | |
| La radio de ''Piolin'',hoy acaba de hacer promoción de la telenovela protagonizada por Maite ''Cuidado con el Ángel''.Según ellos,la integrante de RBD Maite Perroni es la más talentosa de todos los integrantes de RBD ya que es la única que tiene un contrato como protagonista en una telenovela porque según ellos es ''La Consentida de Televisa'' y le llueven más propuestas para protagonizar más telenovelas Méxicanas. Después,hablaron sobre la actriz y cantante de 16 años Allison Lozano y creen que ella es más talentosa que las demás integrantes del sexteto Méxicano RBD (Dulce María y Anahí) juntas. Ellos creen que Anahí no triunfará como solista,ya que lo intentó hace unos años y no tuvo demasiado éxito.Lo mismo dijeron de Dulce María,siempre tendrá el sello de ''Rebelde'' pero tampoco triunfará como solista después de la desintegración de RBD. ----------- [Zdele sem mal preveč jezna, da bi pisala cel prevod, zato bom kratka. Neki neumen radio Piolin (že ima ma butasto) je govorilo o telenoveli CCEA, kjer ima Mai glavno vlogo. Tisti tretjerazredni radijci so izjavili, da je Mai najbolj talentirana in bo tudi najbolj uspešna. Naj bi imela tudi največ ponudb, kar mi dobro vemo da ni res, ker Ani in Dulce dobivata precej več ponudb. In potem, ko sem že mislila, da se ne morajo hujše osramotiti so izjavili, da je dekle, ki v Rebelde igra Bianco, precej bolj talentirana kot ostali punci iz RBDja Ani in Dulce. Oni mislijo, da Ani in Dulce nimata nikakršne možnosti kot solistki, prva naj bi se izpela, druga ki je v RBDju najbolj popularna, pa ne bo uspela. Ultimate RBD ------------ Js bi jih kr tožla | |
|
Barbara UCKERS® Admin
Število prispevkov : 737 Age : 35 Registration date : 20/08/2008
| Naslov sporočila: Re: Mai bo uspešna, Dulce in Ani ne? Čet Sep 25, 2008 11:39 pm | |
| Oh tile kot zgleda res nimajo niti najmanjšega pojma kr neki!! | |
|
Maya-Ucker geting crazy
Število prispevkov : 140 Age : 30 Registration date : 25/09/2008
| Naslov sporočila: o Bded. Pet Sep 26, 2008 11:39 pm | |
| | |
|
Lench geting crazy
Število prispevkov : 61 Age : 36 Registration date : 25/09/2008
| Naslov sporočila: radio Pet Okt 03, 2008 1:51 pm | |
| ma brezveze se obremenjevat s temi radijci.. nas si mislejo kar si čjo.. tko kt si mi,a ne? | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Mai bo uspešna, Dulce in Ani ne? | |
| |
|